Datin melayu sex drive video

Entah mungkin dah nasib, dalam pukul 11 lebih bos pangil and suruh aku dan kak suri ke branch satu lagi settle prob kat sana.Aku yang tengah stim tengok kak suri,disuruh plak berdua-duan apa lagi beb.Bajet nak nampak sopan tapi yang pakai kebaya transparent and dalam cover dengan tube pun ader.asyik2 dok tenung screen computer,kak suri pun lalu, aku toleh, benda pertama aku lihat ialah seluar hitam ketat panjang stretchable (macam dekat seluar ketat yang selalu mamat le tour de langkawi pakai tu) membalut bontot besar yang sedikit out of shape, kemudian kebaya nyonya hitam ketat.

Kak suri pulak amik peranan, dia cucuk2 perutku,bajet nak geletek tapi aku balas balik, kita org berdua ketawa sambil halang menghalang, sampai satu tahap aku menggengam tangannya dan cuba halang, kak suri kata aku main tipu.Kebaya nyonya ketatnya menampakkan buah dada seorang isteri yang dah beranak tiga,besar dan sedikit lembik, paling asyik bagi aku perutnya yang sedikit boroi, kurang sikit jer nak sama tinggi dengan payu daranya. “argh tipu la budak muda macam kau ramai gadis kat ofis tu nak” “heh, aper la akak ni,tapi kan kak,kalau boleh I nak yang macam kakak, berisi” “ye ke,kalau kau nak kau kawin la dgn akak kalau laki akak mampus hahah” aku terkejut dengan keceluparan kak suri, patut pun ramai budak perempuan tak suka.Mungkin sesetengah akan geli,tapi bila dah dalam keadaan tu, aku stim plak. Tapi tak pe, muka garang tu kalau bajet melancap aku malam ni memang banyak sperma keluar.Masuk lagi ke dalam nampak la perumahan tu, aku pun drive keliling.”memang habis kiter kalau pembeli komplen kat tv3” kata kak suri sambil tersenyum.Sampai jalan mati, aku pun berhentikan kereta and tengok2 sekeliling.tak pulak jarang atau nipas tapi kombinasi pakaian kak suri tu nampak fuckable, dengan high heels tingginya dan juga rambut yang berhighlight. aku snap curi2 gambar and berdebar2 coz meja kak suri depan aku je.

You must have an account to comment. Please register or login here!